Ultrazvukový inhalátor nebo ultrazvukový zvlhčovač?

12.07.2016

Ptáte se, jestli vybrat ultrazvukový zvlhčovač vzduchu nebo raději ultrazvukový inhalátor či případně ionizátor vzduchu? Poradíme vám!
Ultrazvukový inhalátor nebo ultrazvukový zvlhčovač?

Je pro vaše zdraví lepší ultrazvukový inhalátor, zvlhčovač nebo ionizátor vzduchu?

Ptáte se, jestli vybrat ultrazvukový zvlhčovač vzduchu nebo raději ultrazvukový inhalátor, případně ionizátor vzduchu? Anebo se chystáte pořídit si zvlhčovač s ionizátorem vzduchu?

Nehlučné ultrazvukové zvlhčovače můžete používat během spánku

Ultrazvukové zvlhčovače slouží k tzv. nepřímé inhalaci a lze je využít k inhalování během spánku neboť se jedná o naprosto bezhlučné přístroje. U dětských pacientů je samozřejmě jedním z kritérií věk dítěte a zda-li děcko snese na obličeji inhalační masku, případně vydrží v klidu sedět alespoň 20 minut nebo půl hodiny inhalovat.

 

Pokud máme hyperaktivní děcko nebo dítě, které nesnáší obličejovou masku, pak volíme raději ultrazvukový inhalátor. Dlouhodobá nepřímá inhalace trvající cca 8 hodin v průběhu spánku, kdy ultrazvukový zvlhčovač umístíme poblíž postele je účinná a přináší dobré výsledky.

Ultrazvukové inhalátory pro denní inhalaci

Ultrazvukové inhalátory používáme k rychlému potlačení dýchacích obtíží v průběhu dne, eventuálně u dospělých pacientů a dětí, které jsou klidné a vydrží sedět, nemají problém s obličejovou maskou.

Čištění vzduchu ionizátorem ocení alergici a astmatici

Ke zlepšení stavu pacienta, alergika či astmatika, můžeme použít ionizátor vzduchu, který vzduch obohatí zápornými ionty a vyčistí ovzduší od prachu, pylu a alergenů. K ionizaci vzduchu ve volné přírodě dochází u vodopádů, v lese nebo u moře, proto alergikům a astmatikům potíže v tomto prostředí rychle ustupují a cítí se lépe.

 

"K dosažení lepších výsledků a větší úlevě doporučujeme použít kombinovaný přístroj ultrazvukový zvlhčovač s ionizátorem vzduchu, který můžeme používat nejenom během dne, ale rovněž v noci neboť se jedná o bezhlučný přístroj", říká pan Petr KRÁSNÝ, manager kvality internetového obchodu www.szo.cz.

Přejeme vám pohodový den a pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

 

 

Napište nám

 

Partnerské weby