Zvlhčovač vzduchu jako pomocník i ochránce

28.08.2014

Na počátku vzniku naší firmy stála krásná událost v naší rodině, a to narození miminka.
Zvlhčovač vzduchu jako pomocník i ochránce

Jako šťastní rodiče jsme měli samozřejmě starosti a radosti, které zažívají mnozí z nás. Ovšem po několika šťastných měsících začalo noční buzení, jež nebylo spojené s růstem zubů, ani hladem, ani dětskými běžnými potřebami. Přišlo pokašlávání, rýma a s tím spojené časté návštěvy u pediatra. Nechtěli jsme situaci ponechat náhodě a napadla nás spásná myšlenka, jak malému drobečkovi nachlazení ulehčit: Zvlhčovač vzduchu.

Italský zvlhčovač vzduchu a další zdravotnická technika

Pořízením zvlhčovače vzduchu, který je především v izolovaných místnostech, či zimním období, kdy se méně větrá a hodně topí, neocenitelným pomocníkem pro dobré domácí klima, jsme si všichni ulevili. Dnes už se naše rodina rozrostla, děti zdravě prosperují a naše firma také. Zaměřili jsme se totiž na dovoz a prodej veškeré zdraví prospěšné techniky, kterou ocení nejen rodiče, ale i dospělí a senioři. Firma Krásný je specializována na lékařské přístroje a distribuci italských zvlhčovačů vzduchu 3A Health Care, Med 2000 a Cami. Soustředíme se samozřejmě i na záruční a pozáruční servis včetně bezpečnostních technických kontrol.

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu a přístroje pro děti

V naší nabídce máme například ultrazvukový zvlhčovač vzduchu, který slouží k nepřímé inhalaci a je určen pro dlouhodobé užívání. Přístroj vyrábí mikroskopické kapičky vody, jež zvlhčovač vzduchu a jeho ventilační systém rozptyluje do místnosti, a tím se vzduch v prostoru zvlhčuje. Jeho výhodou je, že se přístroj sám vypne dříve, než dojde k úplnému vyprázdnění. Soustředíme se také na nejmenší klienty a máme speciální zvlhčovač vzduchu pro děti. Tichý zvlhčovač vzduchu je napájen bezpečným napětím, dají se do něj přidávat vonné, nebo léčivé esence, jako je například minerální voda Vincentka, a navíc splňuje přísné regule pro používání v pediatrii.

Neocenitelný pomocník pro astmatiky a alergiky

Zvlhčovač vzduchu se stává spolehlivým společníkem také pro osoby trpící astmatem, opakovanými záněty dýchacích cest, laryngitidou, nebo katary. Při nedostatečné vlhkosti ovzduší v místnosti dochází u nemocných, ale i zdravých osob k nahuštění sekretů v dýchacích cestách, což má za následek zhoršené dýchání a vede k dýchacím potížím. Tyto obtíže jsou přímým spouštěčem vzniku infekcí, jež mohou zhoršit astma, nebo vyústit k astmatickému záchvatu. Pro zamezení, nebo alespoň snížení pravděpodobnosti záchvatu je ideální právě zvlhčovač vzduchu. Pro astmatiky a alergiky doporučujeme pořízení zvlhčovače vzduchu v kombinaci s ionizátorem ovzduší. Dobrým pomocníkem jsou také inhalátory pro astmatiky.

 

Přejeme Vám pevné zdraví!

 

Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o

 

 

Napište nám

 

Partnerské weby