Přátelské zvířecí motivy pomáhají dětem od strachu z inhalátorů

25.04.2016

Máme z praxe ověřeno, že atraktivní veselé tvary a barvy doplňků inhalačních přístrojů pomáhají dětem zbavit se strachu z inhalátorů.
Přátelské zvířecí motivy pomáhají dětem od strachu z inhalátorů

Dopřejte dětem veselé inhalátory!

Bojí se vaše děti inhalátorů? Máme pro vás tip na atraktivní inhalační přístroje pro děti. Máme z praxe ověřeno, že atraktivní veselé tvary a barvy doplňků inhalačních přístrojů pomáhají dětem zbavit se strachu z inhalátorů.

2 tipy na dětské inhalátory

Pokud se zaměříme na možnosti využití inhalátorů pro léčbu laryngitidy a dýchacích obtíží u dětí, tak můžeme potvrdit, že dětské inhalátory s atraktivním příslušenstvím (například ve tvaru želvy) jsou pro děti lépe přijatelné a pomáhají překonat strach z neznámých přístrojů.

Inhalátor v podobě želvy je pro děti lépe přijatelný

 

Konkrétně jde o NEBULIZÁTOR SPEEDYMED pro děti, které trpí LARYNGITIDOU a dýchacími obtížemi. Kompresorový nebulizátor má tvar zeleno-žluté želvy a je vybaven mikronebulizačním setem ANDY, dětskou maskou pro malé děti a maskou pro větší děti, dýchacím náustkem a propojovací hadičkou.

Inhalační náústek pro děti v podobě oranžového zvířátka

 

Dětský motiv je také přítomen u INHALÁTORU CA-MI pro nejmejší děti. Tento inhalátor pomáhá dětem, které trpí laryngitidou a dýchacími obtížemi a splňuje bezpečnostní podmínky pro používání v pediatrii. Inhalátor je vybavený zabudovaným náústkem a maskou ve tvaru zvířete. Je prokázáno, že malé dítě lépe přijme přístroj s dětským motivem a považuje ho za svého kamaráda. Inhalátor můžete držet v ruce nebo jej postavit na stůl. Jako inhalační médium doporučujeme používat čistý fiziologický roztok s medikamenty nebo VINCENTKU obohacenou minerály.

Přejeme vám pěkný den a pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

 

 

Napište nám

 

Partnerské weby