Tipy na inhalátory na dovolenou

29.06.2015

Máte astma, alergii či jiné dýchací potíže a plánujete dovolenou? Máme pro vás tipy na přenosné dýchací přístroje!
Tipy na inhalátory na dovolenou

Kapesní inhalátor KIWI

Doporučujeme vám pro cestování a procházky využít KAPESNÍ INHALÁTOR KIWI, který je NA BATERKY a proto jej můžete nosit pohodlně s sebou. Tento kapesní inhalátor máte snadno kdykoliv po ruce ať už jste na výletě, cestujete do práce, školy nebo zpět domů. Kapesní inhalátor KIWI je napájený ze 2 tužkových baterií (případně ze síťového napájecího zdroje). K inhalátoru se dodávají 2 inhalační masky (dětská a větší dospělá) a dýchací náústek pro intenzivní inhalaci.

Cestovní koncentrátor kyslíku OLIVE GOLD

Koncentrátor kyslíku OLIVE GOLD můžeme také zařadit do kategorie cestovních dýchacích přístrojů. Je napájený z dobíjecí baterie a vyrábí kvalitní až 90 % kyslík, který DÝCHÁTE ZVLHČENÝ pomocí kyslíkových brýlí. Průtok kyslíku můžete regulovat v rozmezí od 0,5 litru až do 5 litrů za minutu. Součástí balení je dobíjecí baterie 12V/7,8Ah, která udrží koncentrátor v provozu NONSTOP 2 hodiny. Přístroj OLIVE GOLD je určený pro výlety na chalupu, chatu nebo na procházky do parku, posezení na lavičce, cesty na nákup či na poštu. Koncentrátor kyslíku můžete buď tahat za sebou v pojízdné brašně na kolečkách anebo nosit na zádech v batohu. Brašna i batoh jsou součástí dodávky. Rozměry přístroje jsou 25 x 18 x 37 cm a váha přístroje je 5kg + baterie 1kg.

Přenosná kyslíková terapie OXYGO

Při cestách a na dovolené můžete také používat oxygenoterapii OXYGO, kterou lze namontovat NA INVALIDNÍ VOZÍK. Přenosný kyslíkový přístroj OXYGO se skládá z následujících komponentů: tlaková láhev O2 o objemu 0,5L s náplní 100 litrů O2 pro dýchání + redukční ventil s rychlospojkou + zvlhčovač s průtokoměrem 0 až 5 litrů / minutu + inhalační maska s hadičkou (2,1 m). Přístroj OXYGO slouží jako kyslíková oxygenoterapie, která pomáhá s inhalací a dýcháním zvlhčeného kyslíku lidem, kteří jsou odkázáni na invalidní vozík.

Užitečné odkazy:

Přejeme Vám pevné zdraví!

 

Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o

 

 

Napište nám

 

Partnerské weby