Na ucpaný nos pomůže konvička RHINO HORN

09.01.2017

Máme tady období chřipek, kašle a rýmy. K tradičním lékům můžete přidat i jednu méně rozšířenou pomůcku, a to konvičku RHINO HORN pro proplach nosních dutin.
Na ucpaný nos pomůže konvička RHINO HORN

Máme tady období chřipek, kašle a rýmy. K tradičním lékům můžete přidat i jednu méně rozšířenou pomůcku, a to konvičku RHINO HORN pro proplach nosních dutin.

Léčba i prevence

Konvička je spásou nejen při akutní léčbě rýmy, ale ideálním stavem je její preventivní denní používání. Otužuje nosní sliznici a činí ji tak odolnější vůči virovým a bakteriálním infekcím. Pokud trpíte chronickou alergickou rýmou, výplach nosu odstraní alergeny a tím významně zmírní obtíže. To rozhodně oceníte, pokud jste alergičtí na pyl a prach.

Sůl nad zlato

Aby byl proplach konvičkou co nejúčinnější, určitě přidejte do vody solný roztok NaCl, který zlepší odplavení zánětlivého sekretu. Roztok zároveň zvlhčí sliznici a urychlí její regeneraci.

Slaná voda má na sliznice přirozený uvolňující účinek a činí je odolnějšími vůči virům a bakteriím. Dýchací ústrojí má samozřejmě svůj vlastní přirozený čisticí mechanismus a teplá slaná voda jej vhodně stimuluje a zlepšuje odstraňování hlenu a cizích částic z plic.

Kromě tradiční kuchyňské soli můžete sáhnout i po speciální soli Salsomaggiore, která se používá pro kompresorové inhalátory. Použití je stejně jednoduché, množství soli vám pomůže určit odměrka, která je součástí balení konvičky.

Vypláchnout, vysmrkat

Pravidelnou hygienu s konvičkou zvládnou i malé děti od 5 let a pokud jsou šikovné, tak i mladší. Do konvičky nasypete odměřené množství soli, dolijete ji pitnou vlažnou vodou, necháte sůl rozpustit. Pomalu vléváte roztok do jedné z nosních dírek. Solný roztok samovolně a šetrně protéká nosními dírkami a souběžně čistí a uvolňuje sliznici. Nakonec vysmrkáte zbývající vodu z propláchnutého nosu.

Konvičku vám přinese pošťák až domů

Objednejte si konvičku ještě dnes a nečekejte, až vás rýma doběhne. Expedujeme na Slovensko a po celé ČR prostřednictvím služeb České a Slovenské pošty.

Přejeme vám pohodový den a pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

 

 

Napište nám

 

Partnerské weby