Na dýchací obtíže u dětí platí inhalace

06.02.2017

Respirační onemocnění dokážou potrápit každého a děti obzvláště. Účinnou pomoc lze hledat mezi lékařskými přístroji pro domácí použití. Řeč je o inhalátorech.
Na dýchací obtíže u dětí platí inhalace

Studenou inhalaci lze přesně cílit

Rýma, laryngitida i astma – všechna tato onemocnění lze léčit či mírnit inhalací.  Domácí inhalátor se proto stává důležitým domácím pomocníkem a významnou součástí léčby.

 

Teplá inhalace spolehlivě zabírá na rýmu z nachlazení. Vdechování chladného roztoku o teplotě 22 až 26 °C je naopak účinné při léčbě zánětů horních cest dýchacích, průdušek, bronchitidě a dokonce i hlubokém zápalu plic. Kromě teploty nejvíce záleží na velikosti vdechovaných částic. Čím menší jsou totiž vdechované aerosolové částečky, tím hlouběji se v dýchacích cestách dostávají. Pokud je tedy v domácnosti profesionální inhalátor, lze přesně nastavit velikost kapének, a tak přesně zacílit léčbu na konkrétní místo.

Děti se nesmí bát

Aby samotná léčba děti zbytečně nestresovala, kladou designéři při navrhování inhalátorů pro děti důraz na barvy a zajímavé tvary. Oproti inhalátorům pro dospělé je výbava dětských inhalátorů navíc doplněna o masky ve více velikostech, aby vyhovovaly všem pacientům v jednotlivých věkových kategoriích.

 

Inhalátory pro děti jsou napájené přes síťový adaptér a mají zabudovanou bezpečnostní pojistku. Dětské inhalátory musí totiž pochopitelně splňovat náročné bezpečnostní požadavky Evropské unie na přístroje používané pro nejmenší děti.

Spolehlivý inhalátor jen od odborníků

Inhalátorů je na trhu k dispozici mnoho typů. Pokud váháte, který z nich je nejvhodnější právě pro vás, nechte si poradit od profesionálů. Více než 16letou zkušenost s prodejem zdravotnické techniky má firma KRÁSNÝ – zdravotnická technika, s.r.o. Zákazníkům nabízí nejen odborný poradenský servis, ale také provádí kompletní záruční i pozáruční servis. Všechny typy inhalátorů a další zdravotnickou techniku lze koupit přímo v specializovaném e-shopu.

Přejeme vám, abyste si dnešní den naplno ve zdraví užili!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

 

 

Napište nám

 

Partnerské weby