Léčete se Vincentkou

02.02.2017

Vincentka z lázeňské kolonády v Luhačovicích vyniká silnou mineralizací a ojedinělým osmotickým tlakem, který se blíží vnitřnímu prostředí člověka.
Léčete se Vincentkou

Lékaři využívají minerální vodu z Luhačovic při léčbě onemocnění dýchacích cest, hlasivek, žaludečních vředů i nemocech dvanáctníku. Pacienti Vincentku velmi dobře snášejí, a to jak při pitných kúrách, tak i na sliznicích dýchacích cest v případech, kdy ji vdechují přes inhalátory. Z tohoto důvodu je lékaři využívána při léčbě onemocnění dýchacích cest, hlasivek, nemocech dvanáctníku i potížích s žaludečními vředy.

Přírodní zázrak

Vincentka z lázeňské kolonády v Luhačovicích vyniká silnou mineralizací a ojedinělým osmotickým tlakem, který se blíží vnitřnímu prostředí člověka.

Inhalací proti rýmě

Účinným prostředkem při léčbě rýmy je teplá inhalace luhačovické minerální vody. Teplá inhalace vede k prokrvení sliznice a zvyšuje produkci sekretu. Pro léčbu rýmy z nachlazení je proto ideálním řešením.

 

Rychlý a bezpečný způsob, jak dosáhnout páry o teplotě 38 až 42 °C, představuje speciální inhalátor Vincentky. Inhalátor je vybaven tepelnou deskou a zaručuje efektivní teplou inhalaci. Přístroj funguje se zabudovanou dvojitou tepelnou ochranou a také bezpečnostním ventilem, který je spolehlivou pojistkou při překročení mezního tlaku.

 

Inhalátor vyrábí horkou páru, která se dále mísí s léčivou minerální vodou. Obsluha je velmi snadná, minerální vodu není nutné přelévat do inhalátoru, přístroj se napojí přímo na původní lahev.

Inhalátor od prověřené firmy

Při výběru inhalátoru se vyplatí obrátit se na ověřené prodejce s dlouholetou historií. Naše společnost KRÁSNÝ – zdravotnická technika, s.r.o., vám nabízí nejen široký výběr z přístrojů světových značek, ale zároveň zabezpečuje plný záruční i pozáruční servis. Stačí nám zavolat či napsat, velmi rádi vám s volbou vhodného inhalátoru poradíme.

Přejeme vám nádherný den bez obtížné rýmy!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

 

 

 

Napište nám

 

Partnerské weby