Jsou-li vaše děti často nemocné, zkuste změřit vlhkost vzduchu

13.02.2017

Když se malé děti nebo miminka necítí dobře, nebo dokonce onemocní, nastává složité období pro každého rodiče. Zkuste změřit vlhkost vzduchu ve vašem bytě, možná najdete příčinu těchto potíží.
Jsou-li vaše děti často nemocné, zkuste změřit vlhkost vzduchu

Suchý vzduch dokáže potrápit každého

Zvlhčovače vzduchu lze nalézt v celé řadě domácností. To je dobrá zpráva, protože nízká vlhkost vzduchu stojí za mnoha zdravotními problémy způsobenými vysušováním sliznic dýchacích cest. Do dětského pokoje je však potřebné vybrat zcela tichý elektrický zvlhčovač vzduchu pro miminka.  Tyto vysoce účinné přístroje se vyznačují absolutně bezhlučným chodem a jednoduchým ovládáním.

Studená inhalace léčí

Když vás trápí např. laryngitida nebo dokonce trpí kdokoli z vaší rodiny astmatem, je vhodná doba pořídit si domů osobní inhalátor pro studenou inhalaci. Ve vybavení moderních inhalačních systémů naleznete mikro-nebulizátor, a podle typu přístroje i masky pro děti nejrůznějšího věku, popř. i masku pro adolescenty.

Pohoda a relaxace

Pokud chcete využít zvlhčovač vzduchu i pro vytvoření relaxační a příjemné atmosféry jak v dětském pokoji, tak po celém bytě, vyberte si vhodný typ přístroje. Pak již stačí jen přidat do zvlhčovacího systému vonný olej či esenci. Některé z typů zvlhčovačů jsou navíc vybaveny funkční nočního podsvícení. Dětem tak mohou přístroje v pokoji sloužit i jako nádherná noční lampička.

Spoléhejte na kvalitní přístroje

Při nákupu zvlhčovače i inhalátoru volte pouze z nabídky ověřených zdravotnických přístrojů. V našem specializovaném eshopu zdravotnické techniky, koupíte profesionální přístroje určené pro lékařské použití. Díky ověřeným dodavatelům vám ručíme za kvalitu všech dodávaných produktů. Zároveň u nás máte jistotu plného záručního a pozáručního servisu.

Přejeme vám, abyste si den naplno ve zdraví užili!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

 

 

 

Napište nám

 

Partnerské weby