Domácí inhalátory a zvlhčovače vzduchu pro děti i dospělé

27.05.2016

Nebaví vás časté smrkání a kýchání, když máte rýmu? Máme pro vás užitečné tipy na inhalátory a zvlhčovače vzduchu pro domácí použití, které vám pomohou s léčením a účinnějším doléčováním rýmy, kašle, nachlazení, zánětů hrtanu či průdušek.
Domácí inhalátory a zvlhčovače vzduchu pro děti i dospělé

Jak se bránit otravné rýmě?

Otravuje vás kýchání a časté smrkání během nachlazení, když máte rýmu? Máme pro vás tip na zbraň proti zdlouhavé a otravné rýmě. Využijte šikovného domácího pomocníka pro děti i pro dospělé: inhalátor.

Inhalace vám přinese úlevu

Použití inhalátorů přináší dospělým i dětem úlevu a inhalace preventivně posiluje odolnost dýchacích cest. Inhalování také podporuje léčbu a účinnější doléčování rýmy, kašle a nachlazení a pomáhá také při chronických potížích, například při chronické rýmě a ulevuje při alergické rýmě nebo astmatu.

Bojí se vaše děti inhalátorů? Nezoufejte!

Bojí se vaše děti injekce, teploměru, tlakoměru či jiných lékařských přístrojů a zdravotních pomůcek? Nezoufejte, to je naprosto normální situace v mnoha českých rodinách.

 

Máme pro vás tip na atraktivní inhalační přístroje, kterých se děti bát nebudou. Máme totiž z praxe potvrzeno, že veselé tvary a barvy doplňků pomáhají dětem zbavit se strachu z inhalátorů.

 

Pro léčbu laryngitidy a dýchacích obtíží u dětí doporučujeme používat veselé dětské inhalátory (například ve tvaru želvy). Tyto inhalační přístroje jsou dětmi lépe přijímány a pomáhají jim překonat strach ze zdravotních a léčebných pomůcek a přístrojů.

Zvlhčujte vzduch!

Dýchání zvlhčeného okolního vzduchu pomáhá zabraňovat vysušování sliznice a vzniku nejrůznějších potíží s dýchacími cestami. Doporučujeme vám navštívit stránku Zvlhčovače vzduchu, kde naleznete seznam přístrojů sloužících k nepřímé inhalaci. Zvlhčovače pomáhají astmatikům a lidem, kteří trpí dýchacími obtížemi či alergií.

Ještě jeden tip na boj s rýmou: nosní konvička RHINO HORN

Konvička Rhino Horn pomáhá při nachlazení. Vyzkoušejte ji, když máte rýmu a ucpaný nos, trpíte záněty nosních dutin nebo máte alergii.

 

Jak na to? Solný roztok naléváte pomocí konvičky do jedné nosní dírky a druhou dírkou roztok samovolně vytéká ven. Tím dochází k vyčištění vnitřní části nosu a dutin. K proplachování nosu používejte vlažnou vodu obohacenou o kuchyňskou sůl (NaCl).

 

Odměrka, která je součástí balení, vám pomůže vytvořit správný fyziologický roztok na proplachování nosu.

 

Konvičku doporučujeme jako součást každodenní hygieny a při léčbě akutních i chronických zánětech nosních dutin, včetně alergické rýmy sezónní i celoroční.

 

Konvička je vhodná pro děti od 5 let (eventuálně i o něco mladší, když jsou šikovné). V případě běžné hygieny stačí 1x výplach nosu denně, při akutních obtížích lze používat 2-4x za den.

Přejeme vám pohodový den bez rýmy!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

 

 

Napište nám

 

Partnerské weby