Aby mohlo miminko klidně spát

02.01.2017

Příliš suchý vzduch vysušuje sliznice dýchacích cest a dokáže potrápit nejednoho dospělého. Pro miminka je nízká vlhkost vzduchu ještě svízelnější.
Aby mohlo miminko klidně spát

Příliš suchý vzduch vysušuje sliznice dýchacích cest a dokáže potrápit nejednoho dospělého. Pro miminka je nízká vlhkost vzduchu ještě svízelnější, neboť se zahušťuje sekret v dýchacích cestách a přicházejí dýchací obtíže. Někdy dokonce vznikají infekty, které mohou vyústit až v astma či astmatické záchvaty.

Na suchý vzduch existuje jednoduché řešení

Udržovat v domácnosti optimální vlhkost vzduchu není dnes žádný problém. Vše za vás vyřeší profesionální zvlhčovače vzduchu. Máte-li doma malé děti, jistě oceníte zvlhčovače vzduchu pro miminka s naprosto bezhlučným chodem.

Kvalitní zvlhčovače mají velkokapacitní zásobníky na vodu a jsou určené pro dlouhodobé zvlhčování ovzduší. Díky tichému provozu je můžete používat i v dětských pokojích a ložnicích během spánku.

Na italské zvlhčovače vzduchu se můžete spolehnout

Naše společnost dováží výrobky světových značek 3A HEALTH CARE, CA-MI a MED 2000. U všech přístrojů navíc provádí bezpečnostně technické kontroly a záruční i pozáruční servis. Garantujeme vám, že zvlhčovače těchto značek jsou vysoce spolehlivé, absolutně bezpečné a splňují bezpečnostní požadavky EU na přístroje používané pro nejmenší děti. Jsou napájeny přes síťový adaptér 230V/24V a mají zabudovanou bezpečnostní pojistku. Díky své konstrukci a bezpečnostním zárukám jsou italské zvlhčovače nositeli certifikátů jakosti ISO 9001 a ISO 13485 prestižní společnosti DET NORSKE VERITAS.

Design v dětském pokoji

Zvlhčovač do dětského pokoje můžete vybírat nejen podle funkcí, ale i vzhledu. Chcete-li svým dětem vytvořit v pokoji duhu, zvolte zvlhčovač pro miminka HUMI RAINBOW, který díky 7barevnému LED podsvícení dokáže rozzářit každou místnost.

Moderní design nabízí i rotační zvlhčovač vzduchu HUMI ROUND. Ten je vybaven automatickou hlavicí, která se otáčí o 360 stupňů a tím zvyšuje prostorovou zvlhčovací účinnost přístroje.

Nečekejte a objednejte si ještě dnes

Suchý vzduch je problém, který lze snadno a efektivně vyřešit. Objednejte svým dětem do pokoje spolehlivý zvlhčovač vzduchu a předejděte tak případnému trápení s dýcháním. Expedujeme na Slovensko a po celé ČR prostřednictvím služeb České a Slovenské pošty.

Přejeme vám pohodový den a pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

 

 

Napište nám

 

Partnerské weby