Inhalátory slouží našemu zdraví a přispívají k celkové pohodě

27.08.2014

Kdo v životě zažil, či alespoň na vlastní oči viděl astmatický záchvat, ví, že akutním pomocníkem se stává inhalátor.
Inhalátory slouží našemu zdraví a přispívají k celkové pohodě

Osobní inhalátor, tedy inhalátor sloužící k běžnému osobnímu užívání, je určený k dýchání studeného aerosolu při akutních astmatických obtížích, nebo jako podpůrný prostředky při léčbě laryngitidy a jiných dýchacích obtíží.

Inhalátor jako akutní i preventivní pomocník

Jak mohou potvrdit specialisté, používáním inhalátoru můžeme nejenom léčit astma, ale také předcházet běžným rýmám a chřipkám, urychlovat uzdravení a zmírňovat alergické potíže. Inhalace se tak stávají moderním a šetrným způsobem prevence a léčby mnoha nemocí dýchacích cest. Jaké funkce vlastně inhalátor má? Při astmatickém záchvatu, nebo i běžně ucpaném nosu se při použití inhalátoru zlepší průchodnost dýchacích cest díky odstraněn otoků. Rozpuštěním přebytečných sekretů se zlepší vykašlávání a uvolní se nosní dutiny. V neposlední řadě nesmíme opomenout preventivní účinek používání inhalátoru, kdy se zlepšuje obranyschopnost organismu a dochází celkovému zlepšení funkcí sliznice dýchacích cest.

Jak se inhalátor používá

Mlžina z inhalátoru se nejčastěji vdechuje pomocí náustku, jenž je součástí každého inhalátoru, a to při onemocněních hrtanu, nebo průdušek. Tak se pročistí dýchací cesty od zaschlého sekretu, nebo choroboplodných zárodků. Inhalováním přes masku a nadechování se nosem podpoříme obnovení správné činnosti nosní dutiny. Nadbytečný hlen se uvolní, dojde ke zklidnění nosní sliznice, odstraní se bakterie a případné nečistoty a současně se tak předejde ucpávání vedlejších nosních dutin a zánětům středního ucha.

Dodáváme inhalátory, zvlhčovače vzduchu i ionizátory

Specializujeme se právě na distribuci zdravotnických pomůcek, jako jsou inhalátory, a to i dětské, cestovní, kompresorové, a další zdravotnickou techniku: ultrazvukové a klinické inhalátory,  zvlhčovače vzduchu a ionizátory. Dovážíme zdravotnické přístroje splňující bezpečnostní a zdravotnické normy, soustředíme se na záruční a pozáruční servis a bezpečnostní kontroly. A jaké vlastnosti námi dodávané inhalátory mají? Například kompresorový inhalátor je přístroj doplněný o pístový kompresor, jímž je vzduch poháněn. Inhalátor obsahuje mikronebuizační sadu, dětskou masku, dospělou masku a dýchací náustek, případně speciální nosní nástavec, a propojovací hadičku. Aerosolový inhalátor je rovněž poháněn pístovým kompresorem, je vybaven nebuizátorem a slouží k inhalaci studeného aerosolu.

 

Přejeme Vám pevné zdraví!

 

Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o

 

 

Napište nám

 

Partnerské weby